A Travellerspoint blog

Innsjekkingskaos

Mrgenfugler i kø....

overcast 20 °C

En skulle kanskje ikke tro det fantes så mange morgenfugler, men på Gardermoen samles de lenge før halv seks. Køen for innsjekking gikk langt utenfor køordneren, og jeg skjønte fort at her holdt ikke den timen som SAS-damen på servicetelefonen hadde sagt jeg trengte. Så da ble løsningen selvbetjeningsautomatene, som i grunnen er ganske geniale. Der kan du til og med velge sete selv.

Problemet var Thai Airways sin flight fra København til Bangkok. Den kunne jeg ikke sjekke inn på, selv om bagasjen ble sendt helt fram (heldigvis viser det seg).

Plan B var da å sjekke inn på Transfercenteret på Kastrup. Men det gikk ikke. Da måtte jeg gjennom tollen og sjekke inn nede i avgangshallen. Selvfølgelig startet ikke innsjekk før tre timer før avgang, og med seks timer til flyet går er det ikke noe fristende å sitte der over lengre tid.

Så siden jeg heldigvis slapp å bære på en 19,3 kg tung sekk, gikk turen med DSB til København Hovedbanegård, hvor jeg nå sitter på en internetkafe og blogger og mailer. (Har forresten en mistanke om at danskene har byttet om på æ og ø, for det blir en del feiltasting.)

Så nå er planen å ta en kort sightseeingstur, før jeg stikker tilbake til Kastrup i god tid. Har ikke lyst å oppleve enda en kø som er for lang for den tiden jeg har tilgjengelig......

Bangkok 001a.JPG
Ekspressightseeing i Koebenhavn

Posted by vegar 00:15 Archived in Denmark Tagged air_travel

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint